Postează anunțul tău

  Categorie

  Selectarea categoriei este importantă!

  Selectarea categoriei corecte pentru anunțul tau este o parte esențială a procesului de vânzare.

  Dacă selectezi o categorie necorespunzătoare, potențialii cumpărători nu vă vor putea găsi anunțul și vă va lua mult mai mult timp să îl vindeți.

  Locația anunțului

  Localizare anunțu

  Ar trebui să selectezi cel puțin județ și oraș pentru anunțurile tale, astfel încât clienții care caută numai oferte în orașul sau județul lor să poată găsi anunțurile tale.

  Informațiile vânzătorului

  Utilizator neînregistrat

  Vânzător deschis și de încredere

  Ar trebui să introduceți numărul de telefon, deoarece cei mai mulți dintre clienții seriosi preferă contactul telefonic.

  Pentru o publicare mai rapidă a anunțurilor și pentru a intra în contact cu clienții, este recomandat să vă creați un cont, utilizatorii inregistrati sunt mai de încredere.

  Opțiuni de preț și stare

  sau

  Selecteaza înțelept prețul

  Prețul ar trebui să reflecte starea reală și proprietățile anunțului dumneavoastră. Dacă selectați un preț prea mare, este posibil să dureze mult mai mult timp pentru a vă vinde produsul.

  De asemenea, poți selecta tranzacția și starea pentru a descrie mai bine starea articolului și tranzacția pe care o cauți.

  Poze

  Poți încărca până la 8 imagini per anunț

  Pozele spun cat o mie de cuvinte!

  Știai că un anunț cu poze se vinde de 7 ori mai repede decât unul fără?

  Fotografiile reale ale produselor sunt elementul cheie pentru vânzarea rapidă și ajută clientul să decidă dacă produsul este într-adevăr ceea ce caută.

  Descriere și atribute anunț

  Descriere suplimentară

  Titlul este utilizat în căutare, așa că este recomandat să folosesti cuvintele cheie ale anunțului tau în titlu. Fara de date de contact in titlu sau alte site-uri!

  Descrierea detaliată va oferi, de asemenea, clienților toate informațiile de care au nevoie și va reduce nevoia de a te contacta. Fara de date de contact in descriere sau alte site-uri!


  Primesti 5 euro in contul tau pe site. Creează-ți un cont